Zingende Wandelende Brievenbussen

Op 19 juni wandelde onze brievenbussen het Spaarnegasthuisfestival terrein in Haarlem op. Dit te gekke festival werd georganiseerd door Live Impact voor 3000 werknemers van het Spaarne Gasthuis ziekenhuis. Deze avond konden de werknemers in de zweefmolen, plaatjes draaien, over het water lopen en een kaartje sturen naar collega’s bij de Wandelende Brievenbus.

De Wandelende Brievenbussen hebben zichzelf ook nog vermaakt en karaoke gezongen. Pieter Post kwam helaas niet in het repertoire voor, maar Abba klonk ook heel erg goed!

Wil jij ook de Wandelende Brievenbus op jouw event? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@daphnevanmourik.nl

| Postparel Events

Winnende pitch Freelancer Of The Year Awards

De pitch waarmee Daphne de titel Freelancer Of The Year in de categorie Design & Communicatie heeft gewonnen staat online. Op 21 maart pitchte zij haar verhaal voor de jury, bestaande uit o.a.: Linkedin, Marktplaats Zakelijk, MINI, PostNL, Telfort Zakelijk en initiatiefnemer Victor Mundi. Daphne: “Het is een geweldige bevestiging om als designer met een communicatieproduct in deze categorie te mogen winnen”.

Bekijk hiernaast de pitch in 1 minuut!

| Awards

Far Out

Studio Daphne van Mourik heeft de nieuwe identiteit voor Far Out ontwikkeld, een start up in Malawi. Far Out Property is de eerste in een reeks voor meerdere bedrijven, waar al een stijl identiteit voor klaar ligt. Het plaatje hiernaast is het design waar een auto in Malawi mee rondrijdt. wordt vervolgd…

Wandelende Brievenbus op PinkRoccade

De Wandelende Brievenbus heeft er een (blauw) broertje bij. En ik, de postbode, een zusje! Samen gingen we op pad om de werknemers van PinkRoccade te verrassen. Ze mochten een kaartje aan een collega of aan zichzelf schrijven, als reminder van de dag. De kaarten zijn door Postparels ontworpen.

Wil jij ook de Wandelende Brievenbus op jouw event? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@daphnevanmourik.nl

| Postparel Events

Francobolli

Gaaf! Komende maanden mag ik hele toffe projecten doen voor Francobolli. Het leukste koffiecafe in Leiden. Je kan hier koffie drinken en… kaartjes schrijven. Zij versturen hem ook nog voor je met hun speciale verzendservice!

| Freelance werk

De KapsalonMakelaar

Kijk, ik heb het logo gemaakt voor De KapsalonMakelaar.

De wat?

De KapsalonMakelaar!

Benieuwd wat de Kapsalonmakelaar allemaal doet? Zijn website komt binnenkort online.

| Nieuw werk

Primeur van het trouwkleed

Afgelopen weekend zijn Violet en Steven getrouwd. Vanaf nu zijn zij echtpaar Petit. Voor de bruiloft is Studio Daphne van Mourik gevraagd een trouwspel te ontwikkelen. Tijdens dit spel leerden de bruidsgasten elkaar beter kennen. Op het tafelkleed staan vragen over het bruidspaar. De vragen zijn gekoppeld aan de attributen op tafel. Zo is er bijvoorbeeld de vraag waar het bruidspaar op het huwelijk heeft getoost. En je komt erachter waar het bruidspaar de bloemetjes heeft buiten gezet.

Meer over het Trouwkleed kan je hier vinden.

Wil jij ook het Trouwkleed inzetten op je bruiloft?
Neem dan contact op met Studio Daphne van Mourik.

| Nieuw werk